HTML

2008.08.29. 18:01 HisztiGuszti

Szigethiszti

Hisztis kurva a Szigeten.
 
Mint azt a Zindex is megírta egy ártatlan újszülöttet a gonosz szigetes gecik minden ok nélkül összevertek, a rendőrök leszarták az orvos meg halálosan megfenyegette. Pedig semmit nem csinált szegény lány.
 
Kivéve hogy, nem volt jegye, arrogánsan viselkedett MINDENKIVEL (szervezők, jegyellenőrök, rendőrök, orvosok), agresszív volt és verte a hisztit - ami mint tudjuk főbenjáró bűn.
 
Innen üzenném a több diplomás több nyelven beszélő beszakadt kispálos tarisznyás hülye picsának, hogy akinek vaj van a fején ne menjen a napra! Azt írja az Indexes újságíró, hogy az volt a bűne, hogy ragaszkodott a jogaihoz. Mindezt azok után, hogy a saját kötelességeiről szétcsúszva természetesen megfeledkezett.. (no meg mások jogairól szintúgy).
 
Nem szép dolog lejárt jeggyel fesztiválozni, de az azért hozzátartozik a történethez, hogy ezért valóban nem kellene hogy verés járjon. Viszont ha már lebuktál és elkezdenek kitessékelni, akkor talán nem a párbeszédet kéne megpróbálni befejezni, hanem esetleg el kellene kezdeni távozni a helyszínről. Félreértés ne essék, én is rengeteg fesztiválra lógtam be, nem is mindig csak a fesztiválra; nem egyszer a backstage részbe, ahonnan úgy basznak ki mint macskát szarni, viszont valahogy mindig sikerült megússzam a verést. Mondjuk nem a jogaimról kezdtem el üvöltözni, amikor megragadt az InKálos a karomnál fogva, hanem szépen kisétáltam vele. Ennek lehet hogy van valami köze hozzá? 
 
Kizárt!
 
Nyilván az igazság a két fél által elmondott dolgok közt található valahol. Egyértelmű, hogy mind két fél hibázott és mind két fél geci volt.
 
Kár, hogy a szigetesek felelősségre vonása el fog maradni, a lányok ugyanis megkapták a jól megérdemelt verésnek legalább egy részét a szigetesek viszont még egy taslit se!
 

Az meg kifejezetten örvendetes, hogy legalább eggyel kevesebb otromba picsa teszi a tiszteletét jövőre a szigeten.  

Szólj hozzá!

Címkék: sziget


A bejegyzés trackback címe:

https://hiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr72639834

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása