HTML

2008.09.03. 15:01 Egyip Tomi

Óda a hüvelygombához

Észrevettétek, hogy már a buszmegállókban, a tvben szinte minden reklámblokkban, és a rádióban is folyton a rohadék hüvelygombával baszogatják az összes embert válogatás nélkül? megvallom nekem már nagyon tele a tököm a dologgal, és sokáig nem tudtam, hogy lehetne véget venni ennek az étvágyra nézve súlyosan kártékony reklámözönnek.

Megvallom a tampon- és pelenkareklámok sem a szívem csücskei, de nem baj, még azok között is van néhány ötletes darab, amitől nem hányom le sugárban a falat, de ez basszus valami embertelenül ocsmány. Miért kell nekünk folyamatosan viszkető, fehérfolyásos picsákról hallgatnunk állandóan, miért fogadja be minden médium ezt a reklámot mérlegelés nélkül, és egyáltalán az ORTT is miért nem bassza meg az anyját, nem az HBO után kéne nyomozni, (meg a TVkendő új, meglehetősen szar logóján csámcsogni - HisztiGuszti) hanem az ilyen förtelmeket elkaszálni mielőtt még a tvbe, rádióba, utcára kerülhetne.

Tessék parancsolni ezt hirdetni a háziorvosnál, nőgyógyásznál, akár még a gyógyszertárban, de ne a nyamvadt dízni mesedélután reklámblokkjában, és ne is egy horrorfilm reklámszünetében, amit nem valószínű, hogy 5nél több hüvelygombás néz. Ha már ekkora a vezsély, akkor hívják be  anőket ingyenes vizsgálatra, és csumi, ne baszogassanak minket a nyomorukkal, mert ha így folytatják, én lassan elhatárolódom attól, hogy többet egy nőt is orális örömökben részesítsek.

Vagy, ha már mindenképp kell a gusztustalanság, akkor tegyünk már be főműsoridőbe egy rabbit, hogy beszéljen a gennyes fitymaszűkületről, és a körülmetélés adományáról. Pont.

Szólj hozzá!

Címkék: hüvelygomba iditotizmus


A bejegyzés trackback címe:

https://hiszti.blog.hu/api/trackback/id/tr85646576

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása